MemoriaCastle hesabınızı silin
Bu işlem hesabınızı ve içindeki her şeyi kalıcı olarak siler — her anı, metin dökümü, ses kaydı, hatırlatma ve ayar. Geri alınamaz. Şifreli yedekler yaklaşık 8 hafta içinde sona erer.
Anılarınızın bir kopyasını istiyorsanız, önce uygulamadan dışa aktarın — Ayarlar altından. Bu işlem tamamlandıktan sonra onları geri getirmenin bir yolu yok.
Hesap silme işlemi güvenli bir HTTPS bağlantısı gerektirir. Bu site HTTPS üzerinden kullanıma açılana kadar uygulamanın Ayarlar bölümünden hesabını silebilirsin.